+358400868070

toyli.tuula@gmail.com

Avoinna

Ti: 15 - 19, Ke - To: 10 - 19

Opiskelijat herättivät henkiin Suomen Aromaterapeutit ry:n

Suomen Aromaterapeutit ry:n tavoite on saada kaikki Luonnonlääketieteen Keskusliitto LKL ry:n hyväksymät koulutetut aromaterapeutit saman katon alle. Tavoitteena on myös vahvistaa koulutettujen aromaterapeuttien asemaa Suomessa sekä mahdollistaa kuluttajille helpon pääsyn ammattiterapeutin vastaanotolle. Yhdistys tukee aromaterapeuttien ammatillista kehitystään. Yhdistys toimii yhteistyössä alan asiantuntijoiden ja muiden yhdistysten kanssa. Yhdistys toimii Suomessa.

Luonnonlääketieteen Keskusliiton LKL ry:n terapeuttirekisterissä olevien koulutusvaatimukset ovat jäsenyyden edellytys eli CAM-hoitojen perusteet 2 op, ravitsemus 2 op, ammatilliset opinnot 18 op, länsimaisen lääketieteen perusteet 14 op tai terveydenhuollon tutkinto, Valviran rekisteri, ensiapukoulutus 0,5 op.

suomen_aromaterapeutit_ry_logo

Aromahoito on kokonaisvaltainen, lempeä mielen ja kehon rentoutushoito. Aromahoidossa syvärentoutuu tai virkistyy ja mieliala kohoaa. Se toimii myös lihasten ja erilaisten kiputilojen hoitona. Hieronta poistaa lihasväsymystä ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Hoitoon valitaan tilanteeseen sopivat eteeriset öljyt, jotka sekoitetaan pohjaöljyyn. Eteeriset öljyt imeytyvät hieronnassa ihon kautta elimistöön, hoitaen kehoa solutasolle asti sekä vaikuttavat hajuaistin kautta keskushermostoon ja aivojen limbiseen järjestelmään.