+358400868070

toyli.tuula@gmail.com

Avoinna

Ti: 15 - 19, Ke - To: 10 - 19

Hunajahieronta on vanha tiibetiläinen hoitomuoto, joka poikkeaa tavallisesta hieronnasta. Hunajahieronnan idea on sidekudoskäsittelyssä.

Hunajahieronta on ylellinen vartalohoito, jossa käytetään puhdasta luonnollista hunajaa. Hunaja sivellään selän iholle ja lihakset hierotaan hunajan avulla pehmeiksi. Tämän jälkeen hoitaja alkaa irrottaa hunajaa iholta nostaen käsiään rytmikkäästi tassutellen ja rullaten. Hunaja muuttuu valkeaksi ja kivuntunne näyttää ongelmalliset kohdat ihossa. Lopuksi hunaja imeytetään lämpimällä pyyhkeellä ihoon. Hunajahieronnan jälkeen selkä hierotaan vielä öljyllä.

Hieronnan aikana hunaja puhdistaa ja kiinteyttää ihoa, ja kehosta poistuu myös kuona-aineet. Pintaverenkierto aktivoituu ja kuona-aineenvaihdunta käynnistyy lihaksissa. Hunaja on myös tehokas selkärangan ja niveliin kertyneen suolan liuotuksessa. 

Hieronnan jälkeen iho on silkkisen pehmeä ja lihakset sekä mieli tuntuvat kevyiltä ja rennoilta. Hunajahieronta sopii myös vanhemmalle ihmiselle, koska se kiinteyttää vanhentunutta ja löystynyttä ihoa. Hoitoa voi käyttää myös selluliitin hoitoon.

Hyvä väli on viikko pari ja viisi käsittelykertaa yleensä riittää.

hunajahieronta

Mitä apua hunajahieronnasta:

Parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, helpottaa nivelkipuja ja selkävaivoja, lihaskireydet, reuma, ihon ongelmiin, akne, hormonaaliset vaivat, stressi, masennus, krooninen väsymys, parantaa kehon vastustuskykyä

Esteitä hunajahieronnalle:

Hunaja-allergia, diabetes, vaikeat sydän- ja verisuonitaudit, akuutit tulehdukset, leikkaukset alle 6 kk, runsas karvoitus selässä, ei lapsille eikä raskaana oleville